E mafai e le Lynk & Co's muamua eletise eletise ona faia se aafiaga malosi?

Ua iu ina taunuu mai le taavale eletise atoa a Lynk & Co. I le aso 5 o Setema, na fa'alauiloa aloa'ia ai le ta'avale muamua a le fa'ailoga eletise i le ogatotonu o le lapo'a, le Lynk & Co Z10 i le Hangzhou E-sports Center. O lenei fa'ata'ita'iga fou ua fa'ailogaina ai le fa'alauteleina a Lynk & Co i le maketi fou o ta'avale malosi. Fausia i luga o le 800V maualuga-voltage platform ma faʻapipiʻiina i se masini eletise uma, o le Z10 o loʻo faʻaalia ai se mamanu faʻavavevave. E le gata i lea, o loʻo faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o le Flyme, avetaʻavale atamai sili, "Brick Brick" maa, lidar, ma isi mea, faʻaalia Lynk & Co's sili ona mataʻutia tekinolosi atamai.

Lynk & Co

Se'i o tatou fa'ailoa muamua atu se uiga fa'apitoa o le fa'alauiloaina o le Lynk & Co Z10—o lo'o tu'ufa'atasia ma se telefoni fa'apitoa. I le fa'aogaina o lenei telefoni masani, e mafai ona e fa'aogaina le feso'ota'iga telefoni feavea'i-i-ta'avale Flyme Link i le Z10. E aofia ai galuega e pei o:

Feso'ota'iga Lega: A maeʻa le faʻamaoniga muamua o le tusi lesona e faʻafesoʻotaʻi ai lau telefoni i le masini taʻavale, o le a otometi lava ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le faiga o le taʻavale pe a ulufale, faʻafaigofie le fesoʻotaʻiga telefonipoto-i-taavale.

App Fa'aauau: O le a otometi lava ona faʻafeiloaʻi polokalama feaveaʻi i le masini a le taavale, faʻaumatia le manaʻoga e faʻapipiʻi eseese i luga o le taavale. E mafai ona e fa'agaioi sa'o polokalame feavea'i i luga o le fa'aoga o le ta'avale. Faatasi ai ma le LYNK Flyme Auto faʻamalama mode, o le atinaʻe ma gaioiga e ogatasi ma le telefoni.

Fa'amalama Fa'atasi: O polokalama feaveai o le a fetuutuunai i le lau o le taavale, e mafai ai ona vaevaeina le app lava e tasi i ni faamalama se lua mo gaioiga agavale ma le itu taumatau. O lenei fetuutuunaiga vaeluaga malosi e faʻaleleia ai le poto masani, aemaise lava mo tala fou ma ata vitio, e maua ai se poto sili atu nai lo le telefoni.

App Relay: E lagolagoina seamless relay o QQ Musika i le va o le telefoni ma le faiga taavale. Pe a ulufale i totonu o le taavale, o le musika o loʻo taʻalo i luga o le telefoni o le a otometi lava ona faʻafeiloaʻi i le masini a le taavale. O faʻamatalaga musika e mafai ona faʻafeiloaʻi solo i le va o le telefoni ma le taʻavale, ma e mafai ona faʻaalia ma faʻaoga saʻo apps i luga o le masini a le taavale e aunoa ma le manaʻomia o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻaaogaina o faʻamatalaga.

Lynk & Co

Tumau Fa'amaoni i le Fa'amuamua, Fausia le "Ta'avale Moni o Taeao"

I tulaga o le mamanu i fafo, o le Lynk & Co Z10 fou o loʻo faʻatulagaina e pei o se taʻavale eletise atoa i le ogatotonu i le tele, e maua ai musumusuga mai le mamanu o le Lynk & Co 08 ma faʻaaogaina le filosofia mamanu mai le manatu o le "The Next Day". taavale. O lenei mamanu e faʻamoemoe e vavae ese mai le monotony ma le masani o taavale i le taulaga. O le pito i luma o le taʻavale o loʻo faʻaalia ai se mamanu faʻapitoa, faʻaeseese mai isi faʻataʻitaʻiga Lynk & Co faʻatasi ai ma se sitaili sili atu le faʻamalosi, aʻo faʻaalia foi se gauai faʻapitoa i auiliiliga.

Lynk & Co

O le pito i luma o le ta'avale fou o lo'o fa'aalia ai le laugutu pito i luga e fa'aloa'i, soso'o soso'o ma se fa'amalama moli lautele lautele. O lenei fasi moli fou, o lo'o amatalia i totonu o le alamanuia, o se fa'aili moli felagolagomai e tele-lanu e fua le 3.4 mita ma tu'ufa'atasia ma matauila 414 RGB LED, e mafai ona fa'aalia 256 lanu. Fa'atasi ma le fa'aogaina o le ta'avale, e mafai ona fa'atupu fa'amamafa fa'amalama. O moli o le Z10, ua fa'aigoa aloa'ia "Dawn Light" moli o le ao, o lo'o tu'u i pito o le pulou fa'atasi ai ma se mamanu fa'atusa H, ma vave iloa ai o se ta'avale Lynk & Co. O moli ulu e sapalaia e Valeo ma tu'ufa'atasia galuega e tolu-tulaga, ta'avale i le ao, ma fa'ailo fa'alili-i totonu o le iunite e tasi, e maua ai se foliga ma'ai ma mata'ina. O ave maualuga e mafai ona oʻo atu i le susulu o le 510LX, ae o laʻau maualalo o loʻo i ai le maualuga maualuga o le 365LX, faʻatasi ai ma le mamao faʻaalia e oʻo atu i le 412 mita ma le lautele o le 28.5 mita, e aofia ai laina e ono i itu uma e lua, faʻaleleia atili le saogalemu o le taʻavale i le po.

Lynk & Co

O le ogatotonu o le pito i luma o loʻo faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga concave, ae o le vaega pito i lalo o le taʻavale o loʻo faʻaalia ai se siʻosiʻomaga faʻapipiʻi ma se mamanu taʻaloga pito i luma. O le mea moni, o le taʻavale fou ua faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le ea malosi, lea e otometi lava ona tatala ma tapuni e faʻatatau i le taʻavale ma manaʻoga malulu. O le pulou pito i luma ua mamanuina i se sitaili faʻafefe, tuʻuina atu i ai se taʻaloga atoatoa ma malosi. I le aotelega, o le fascia pito i luma o loʻo faʻaalia ai se faʻamalamalama lelei, faʻapipiʻiina foliga.

Lynk & Co

I le itu, o le Lynk & Co Z10 fou o loʻo faʻaalia ai se mamanu matala, faʻafetai i lona tulaga lelei 1.34: 1 auro lautele-i-maualuga fua, tuʻuina atu i ai se foliga maʻai ma le faʻamalosi. O lana gagana fa'ailoga tulaga ese e faigofie ai ona iloa ma fa'ataga ai ona tu'uta'ua i feoaiga. I tulaga o fua, o le Z10 e fua le 5028mm le umi, 1966mm le lautele, ma le 1468mm le maualuga, faʻatasi ai ma le uili o le 3005mm, e maua ai le avanoa tele mo se tietiega lelei. O le mea moni, o le Z10 o loʻo faʻamaualugaina le maualalo o le tosoina o le naʻo le 0.198Cd, e taʻitaʻia le auala i le tele o taʻavale. E le gata i lea, o le Z10 o loʻo i ai se tulaga malosi maualalo-slung faʻatasi ai ma le kilia masani o le eleele o le 130mm, lea e mafai ona faʻaititia atili i le 30mm i le faʻaogaina o le ea. O le laʻititi laʻititi i le va o faʻailoga uili ma paʻu, faʻatasi ma le mamanu atoa, e maua ai e le taʻavale se uiga taʻaloga e mafai ona faʻatusalia le Xiaomi SU7.

Lynk & Co

O le Lynk & Co Z10 o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le taualuga e lua, faatasi ai ma le filifiliga e filifili ai lanu eseese o le taualuga (sei vagana ai le Extreme Night Black). O lo'o fa'amaualugaina fo'i se fa'amata'aga fa'amata'aga fa'amata'aga fa'alelei, fa'atasi ai ma se fa'ailoga e tasi, e leai ni fa'alava, e aofia ai le 1.96 sikuea mita. O lenei fa'aalo fa'alautele e poloka lelei ai le 99% o ave UV ma le 95% o ave infrared, fa'amautinoa o lo'o malu lelei totonu e o'o lava i le taimi o le taumafanafana, e taofia ai le fa'avavevave o le vevela i totonu o le ta'avale.

Lynk & Co

I le pito i tua, o le Lynk & Co Z10 fou o loʻo faʻaalia se mamanu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻiina i se eletise eletise, e maua ai se foliga faʻamalosi ma taʻaloga. A oʻo atu le taʻavale i le saoasaoa i luga o le 70 km / h, o le malosi, spoiler natia e otometi lava ona faʻapipiʻiina i le 15 ° angle, ae toe faʻafoʻi pe a pa'ū le saoasaoa i lalo ole 30 km / h. E mafai foi ona pulea ma le lima le mea fa'aleaga e ala i le fa'aaliga i totonu o le ta'avale, fa'aleleia le aerodynamics o le ta'avale a'o fa'aopoopoina se pa'i ta'aloga. O moli fa'ai'u o lo'o fa'atumauina le faiga saini a Lynk & Co ma se mamanu dot-matrix, ma o le vaega pito i lalo o lo'o fa'aalia ai se fausaga fa'amalamalama lelei, fa'apipi'i fa'atasi ma fa'aputuga fa'aopoopo, e saofagā i lona matagofie matagofie.

Lynk & Co

Fa'atekonolosi Buffs Ua Atoatoaina: Fausiaina ose Malie Atamai

O totonu o le Lynk & Co Z10 e tutusa lava le fou, faʻatasi ai ma se mamanu mama ma susulu e fausia ai se vaʻaia vaʻaia ma le mafanafana o le siosiomaga. E ofoina atu autu e lua i totonu, "Dawn" ma le "Morning," faʻaauauina le gagana mamanu o le "The Next Day" concept, faʻamautinoa le fealofani i le va o totonu ma fafo mo se vibe i le lumanaʻi. O mamanu o le faitotoa ma le dashboard o loʻo faʻapipiʻiina lelei, faʻaleleia le lagona o le lotogatasi. O fa'amaufa'ailoga o le faitoto'a o lo'o fa'aalia ai se mamanu fa'afefete fa'atasi ai ma vaega fa'aopoopo e teu ai, tu'ufa'atasia fa'alelei ma le fa'atinoina mo le fa'aogaina o mea.

Lynk & Co

I tulaga o galuega, o le Lynk & Co Z10 ua faʻapipiʻiina i se ultra-slim, vaapiapi 12.3: 1 faʻaaliga panoramic, ua mamanuina e faʻaalia ai naʻo faʻamatalaga taua, fatuina o se atinaʻe mama, faʻaogaina. E lagolagoina foi le AG anti-glare, AR anti-reflection, ma le AF anti-fingerprint functions. E le gata i lea, o loʻo i ai le 15.4-inisi totonugalemu mata e faʻaalia ai le 8mm ultra-thin bezel design ma le 2.5K resolution, ofoina atu le 1500:1 faʻatusatusaga faʻatusatusa, 85% NTSC lautele lanu gamut, ma le susulu o le 800 nits.

O le fa'aoga fa'amatalaga a le ta'avale o lo'o fa'amalosia e le ECARX Makalu fa'apipi'i komepiuta, lea e maua ai le tele o fa'asologa o le fa'aogaina o komepiuta, fa'amautinoaina se poto masani a tagata fa'aoga. O le ta'avale muamua fo'i lea i lana vasega o lo'o fa'aalia se fa'ata'ita'iga X86 fa'ata'ita'iga maualuga i luga ole laiga ma o le ta'avale muamua a le lalolagi e fa'apipi'iina i le AMD V2000A SoC. O le malosi faakomepiuta a le PPU e 1.8 taimi nai lo le 8295 pu, e mafai ai ona faʻaleleia le 3D faʻaaliga vaaia, faʻateleina le faʻaalia o le vaʻaia ma le mea moni.

Lynk & Co

O le foeuli o loʻo faʻaalia ai se mamanu e lua-leo e faʻapipiʻiina ma se teuteuga faʻatusa oval i le ogatotonu, e maua ai se foliga sili ona lumanaʻi. I totonu, o loʻo faʻapipiʻiina foi le taavale i le HUD (Head-Up Display), faʻaalia se ata 25.6-inisi i le mamao o 4 mita. O lenei faʻaaliga, tuʻufaʻatasia ma se paolo semi-transparent ma le faʻapipiʻi meafaigaluega, e maua ai se faʻaaliga sili ona lelei mo le faʻaalia o faʻamatalaga o taavale ma auala, faʻaleleia le saogalemu ma le faʻaogaina o le taʻavale.

Lynk & Co

E le gata i lea, o totonu o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le RGB ambient lighting. O LED ta'itasi e tu'ufa'atasia lanu R/G/B fa'atasi ai ma se va'a fa'atonutonu tuto'atasi, fa'ataga sa'o fetuutuuna'iga o lanu ma le pupula. O moli 59 LED e faʻaleleia ai le vaalele, e galulue faʻatasi ma le tele-screen faʻaaliga o faʻamalama eseese e faʻatupu ai se atemosifia mataʻutia, aurora-pei, e faʻaalia ai le lagona o le avetaʻavale sili atu le faatofu ma le malosi.

Lynk & Co

O le nofoaga tutotonu o lima ua faaigoaina aloaia o le "Starship Bridge Secondary Console." O lo'o fa'aalia ai se mamanu fa'a'o'o i le pito i lalo, fa'atasi ma fa'amau tioata. O lenei vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ai le tele o galuega faʻatino, e aofia ai le 50W wireless charging, ipu ipu, ma lima faʻamau, faapaleniina se faʻalelei faʻalelei ma le faʻaogaina.

Lynk & Co

Fuafuaga fa'amalosi ma le fa'amafanafanaga vateatea

Fa'afetai i le sili atu i le 3 mita le uili ma le fa'ata'ita'iga vave, o le Lynk & Co Z10 e ofoina atu le avanoa fa'apitoa i totonu, e sili atu nai lo le tele o ta'avale taugofie i totonu ole lapo'a. I le faaopoopo atu i le avanoa e nofo ai, o le Z10 o loʻo faʻaalia foi le tele o vaega e teu ai, faʻaleleia atili le faʻaogaina mo le faʻaoga i aso uma e ala i le tuʻuina atu o nofoaga lelei e teu ai mea eseese i totonu o le taʻavale, faʻamautinoaina se siosiomaga e leai se paʻu ma le mafanafana mo le avetaʻavale ma le pasese.

Lynk & Co

I le tulaga o le mafanafana, o le Lynk & Co Z10 fou o loʻo faʻaalia ai nofoa lagolago e leai se mamafa na faia atoa mai le paʻu o le Nappa antibacterial. O le avetaʻavale pito i luma ma nofoa pasese ua faʻapipiʻiina i ao-pei, faʻalautele vae malolo, ma o le nofoa nofoa e mafai ona fetuunai saoloto mai le 87 ° i le 159 °, siitia le mafanafana i se tulaga fou. O se tulaga tulaga ese, i tua atu o le tulaga masani, o le amata mai i le pito lona lua-maualalo, o le Z10 e aofia ai le faʻavevela atoa, faʻafefe, ma le massage galuega mo nofoa pito i luma ma tua. O le tele o isi afi eletise atoa i lalo ole 300,000 RMB, e pei ole Zeekr 001, 007, ma Xiaomi SU7, e masani lava ona ofoina atu nofoa pito i tua. O nofoa pito i tua o le Z10 e maua ai e le pasese le avanoa e nofo ai e sili atu i le vasega.

Lynk & Co

E le gata i lea, o le vaeluagalemu o le nofoaga e fa'amautu ai lima e o'o atu i le 1700 cm² ma ua fa'apipi'iina i se mata'ilima atamai, e mafai ai ona fa'afaigofie le fa'atonutonuina o nofoa mo le fa'aopoopoina o le fa'aogagofie ma le fa'amafanafanaga.

Lynk & Co

O le Lynk & Co Z10 o lo'o fa'apipi'iina i le Harman Kardon leo fa'apitoa mai le Lynk & Co 08 EM-P. O lenei 7.1.4 tele-channel system e aofia ai le 23 failauga i totonu o le taavale. Na galulue faatasi Lynk & Co ma Harman Kardon e fa'alelei fa'alelei le leo mo le potu o le ta'avale, ma fa'atupuina ai se fa'atagata pito i luga e mafai ona fiafia i ai pasese uma. E le gata i lea, o le Z10 e aofia ai le WANOS panoramic leo, o se tekinolosi e tutusa ma Dolby ma se tasi o na o kamupani e lua i le lalolagi-ma na o le tasi i Saina-e ofoina atu se fofo leo panoramic. Fa'atasia fa'atasi ai ma puna'oa fa'aleo leo maualuga, o le Lynk & Co Z10 e tu'uina atu se fa'ata'ita'iga fou e tolu-dimensional, fa'atofu su'etusi mo ona tagata fa'aoga.

Lynk & Co

 

E saogalemu le fai atu o nofoa pito i tua o le Lynk & Co Z10 atonu e sili ona lauiloa. Vaai faalemafaufau i le nofo i totonu o le potu tele pito i tua, siosiomia e moli, fiafia i se taumafataga musika na saunia e le 23 Harman Kardon speakers ma le WANOS panoramic sound system, a o malolo i nofoa vevela, ventilated, ma lomi. O sea fa'afiafiaga fa'alelei o femalagaa'iga o se mea e mana'omia e le aunoa!

I tua atu o le mafanafana, o le Z10 o loʻo faʻaalia se ogalaau tele 616L, lea e faigofie ona faʻaogaina ni atopaʻu 24-inisi ma lua 20-inisi. O lo'o fa'aalia ai fo'i se vaega fa'alilo fa'a-lua-laupapa mo le teuina o mea e pei o sneakers po'o mea ta'aloga, fa'ateleina avanoa ma le fa'atinoga. E le gata i lea, o le Z10 e lagolagoina le maualuga o le gaosiga o le 3.3KW mo le malosi i fafo, e mafai ai ona e faʻaogaina le maualalo i le ogatotonu o le eletise e pei o vevela eletise, grills, sipika, ma mea moli i taimi o gaoioiga e pei o tolauapiga-ma avea ai ma se filifiliga sili mo le auala faaleaiga. malaga ma tafaoga i fafo.

"Piki Auro" ma le "Obsidian" Malosiaga Faʻatonuina

O le Z10 o loʻo faʻapipiʻiina i se maʻa faʻapitoa "Brick Auro", faʻapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga, nai lo le faʻaaogaina o maa mai isi ituaiga. O lenei maa ua sili ona lelei i tulaga o le gafatia, tele sela, ma avanoa avanoa e faʻafetaui ai le tele o le Z10 ma manaʻoga maualuga. O le maa Golden Brick e aofia ai vaega saogalemu e valu e puipuia ai le sola ma afi, e ofoina atu tulaga maualuga o le saogalemu ma le lelei. E lagolagoina le vave molia i luga o le 800V platform, e mafai ai ona toe faʻaleleia le 573-kilomita ile na o le 15 minute. O le Z10 fo'i o lo'o fa'aalia ai le faiga fou o le fa'aogaina o le maa, fa'aleleia atili le fa'atinoga o le tau malulu.

O le "Obsidian" faʻapipiʻiina mo le Z10 o loʻo mulimulitaʻi i le lona lua o augatupulaga "The Next Day" filosofia mamanu, manumalo i le 2024 German iF Industrial Design Award. Na atiina ae e faʻaleleia ai le poto masani o tagata faʻaoga, faʻaleleia le saogalemu o le totogiina o fale, ma faʻafetaui i siosiomaga eseese. O le mamanu e alu ese mai mea masani, e faʻaaoga ai le aerospace-grade metal ua tuʻufaʻatasia ma se paʻu uʻamea maeʻa, tuʻufaʻatasia le taʻavale, masini, ma mea faʻapipiʻi i totonu o se faiga tuʻufaʻatasia. E ofoina atu galuega fa'apitoa e pei o le plug-and-charge, tatala atamai, ma le tapuni otometi. O le Obsidian charging pile e sili atu ona faʻapipiʻi nai lo oloa tutusa, faʻafaigofie ona faʻapipiʻi i nofoaga eseese. O le mamanu vaʻaia e tuʻufaʻatasia ai elemene moli o le taʻavale i moli fesoʻotaʻiga a le faaputuga faʻapipiʻi, faʻatupuina se faʻataʻitaʻiga lelei ma maualuga.

SEA Architecture Malosiina Tolu Powertrain Filifiliga

O le Lynk & Co Z10 o loʻo faʻaalia ai masini eletise e lua silicon carbide, fausia i luga o le 800V maualuga-voltage platform, faʻatasi ai ma AI numera faʻaogaina, CDC electromagnetic suspension, lua-poafu ea faʻamalolo, ma le "Ten Gird" fausaga faʻalavelave e fetaui ma le tulaga maualuga le saogalemu i Saina ma Europa. O lo'o fa'aauupegaina fo'i le ta'avale i totonu o le fale e fausia E05 ta'avale pu'upu'u, lidar, ma ofoina atu fa'ata'ita'iga fa'ata'avale atamai.

I tulaga o powertrains, o le Z10 o le a sau ma ni filifiliga se tolu:

  • O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le ai ai se afi taʻitasi 200kW ma le lautele o le 602km.
  • O faʻataʻitaʻiga o le vaeluagalemu o le a faʻaalia ai se afi 200kW ma le lautele o le 766km.
  • O faʻataʻitaʻiga pito i luga o le ai ai se afi taʻitasi 310kW, e ofoina atu le lautele o le 806km.
  • O le faʻataʻitaʻiga pito i luga o le a faʻapipiʻiina i afi e lua (270kW i luma ma le 310kW i tua), e maua ai le 702km.

Taimi meli: Sep-09-2024