O totonu o le BYD Sea Lion 05 DM-i ua faʻaalia, o loʻo faʻaalia ai le 15.6-inisi le faʻaaliga faʻasolosolo.

O ata aloaia totonu o leBYDOcean Network Sea Lion 05 DM-i ua tatala mai. Le Sea Lion 05 DM-i totonu ua mamanuina ma le manatu o le "Ocean Aesthetics," e faʻaalia ai se sitaili faʻapipiʻi e aofia ai le tele o elemene o le gataifale. O totonu foi e faʻaaogaina se lanu lanu uliuli mo se lagona faʻalelei ma faʻatofu.

nimg.ws.126

O le dashboard opeopea o le Sea Lion 05 DM-i o loʻo faʻalautele atu i fafo e pei o le tafe o tai, faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma faʻamau faitotoʻa i itu uma e lua, ma faia ai se aafiaga afifi. O le fa'amafanafanaga tutotonu ua fa'apipi'iina i le 15.6-inisi le fa'anofo fa'afefete fa'afefete, fa'aalia ai le BYD's DiLink atamai feso'otaiga. O savili ea malulu i itu uma e lua e tu'ufa'atasia ai fausaga e pei o ga'o ma fa'afa'afa'afa, ua mamanuina e fa'ata'ita'i ai le fa'a'i'ila fa'a-koluse o lo'o va'aia i luga o le sami.

1

O le uili faʻataʻavalevale e faʻaalia se faʻataʻitaʻiga pito i lalo, faʻataʻitaʻiga, afifi i le paʻu ma faʻamamafa i le uʻamea uʻamea. E la'ititi la'ititi le vaega fa'akomepiuta fa'afuainumera atoa, fa'aalia fa'amatalaga autu e pei o le maualuga o le maa ma le va'aiga i se tepa. O 'au o le faitotoʻa e iai se foliga manaia, e pei o sima o se leona sami. O le nofoaga autu e pulea ai le "Ocean Heart" o lo'o i ai se mea fa'apipi'i tioata fa'atasi ma fa'amau mo galuega masani e pei o le amataina o le ta'avale, fetuunaiga leo, ma le pulea o le ea. O lo'o tu'uina atu i le pito i luma le mea e teu ai uaea 50W, a'o le avanoa e teu ai i lalo o lo'o aofia ai le Type A ma le 60W Type C uafu fa'atau.

3

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, o le Sea Lion 05 DM-i o loʻo i ai le tino o le 4,710mm × 1,880mm × 1,720mm, faʻatasi ai ma le uili o le 2,712mm, e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga se vateatea ma le mafanafana totonu. O nofoa pito i luma o loʻo faʻaalia ai se mamanu faʻapipiʻi ulu, faʻatasi ai ma le pito i tua ma itu o le nofoa e fai ai se foliga semi-pakete, e ofoina atu le lagolago pito sili ona lelei. O nofoa aveta'avale ma nofoa pasese e sau fa'atasi ma fetuutuuna'iga eletise fa'asolosolo.

4

O nofoa pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina i ni ulu tutoʻatasi e tolu, faʻapipiʻiina e alalaupapa lautele ma mafiafia, faʻatasi ai ma se fola mafolafola atoatoa, e maua ai se faʻamafanafanaga mo malaga a le aiga. O le Sea Lion 05 DM-i o loʻo faʻaalia ai foʻi se faʻataʻotoga o le la faʻatasi ma se paolo eletise eletise, e ofoina atu ai le pasese i se vaʻaiga lautele aʻo puipuia lelei ave o le infrared ma le ultraviolet.

5

E tusa ai ma le mamanu i fafo, o le Sea Lion 05 DM-i o loʻo faʻaauauina le manatu "Ocean Aesthetics", faʻaalia ai se ata atoatoa ma lamolemole. O elemene pito i fafo o loʻo faʻapipiʻiina ai mamanu faʻaosofia o le gataifale, e faʻamaonia ai le matagofie atoa o le taʻavale ma lona faʻamatalaga o se taavale malosi fou.

6

O le mamanu pito i luma e sili ona mataʻina, faʻaaogaina se faʻailoga galu, na tupu mai i le foliga masani "X" o le manatu o le "Ocean Aesthetics". O le lautele lautele o le grille pito i luma, tu'ufa'atasia ma chrome accents fa'atulagaina i se fa'ailoga togitogi i itu uma e lua, e fa'atupuina ai se fa'aaliga malosi.

2

O moli pito i luma o loʻo faʻaalia ai se mamanu mataʻutia ma mama, e ogatasi ma le siiina o le pito pito i luma. O elemene o lo'o i totonu o fale malamalama o lo'o fa'alogoina le chrome accents o le grille, fa'aleleia le lagona fa'atekonolosi o le ta'avale. O laina tu'usa'o o le fa'apotopotoga fa'amalama LED e fa'afeagai ma laina fa'alava, e fa'aalia ai le va'ai toto'a i fa'amatalaga. O le mamanu o fale moli ulaula e faʻateleina ai le tulaga lautele o le taʻavale.

7

8

I itu, o le taualuga fa'afefete pei o galu fa'apapa ma le u'amea siliva e fa'aopoopoina ai se pa'i o sitaili. O laina o le tino e tumu ma lamolemole, faatasi ai ma le sulugatiti ma le laina sakete e tafe masani. O le mamanu o le uili e laʻititi, faʻatasi ai ma se eseesega mataʻina i le va o lanu uʻamea uliuli ma siliva, faʻatupuina se aafiaga faʻaalia.

9

O le pito i tua o le taʻavale o loʻo faʻaalia ai se mamanu tele i luga o faʻamalama, faʻatasi ai ma le maualuga-vaʻaia e ala i-ituaiga moli siʻusiʻu e tu i fafo pe a faʻamalamalamaina. O le laina moli laina e feso'ota'i ai fuifui moli agavale ma taumatau, e maua ai se fa'aaliga va'aia fa'atasi e fa'atusa ai le mamanu o le pito i luma.


Taimi meli: Sep-18-2024